Nyköpings skatepark

I centrala Nyköping finns det en liten skatepark i betong. Skateparken innehåller manual pads, curbes, speedbumps och quarter pipes.

I omgivningen hittar du Hjortensbergsbadet.
Flera ställen att åka skateboard på i Nyköping.

Yta: ca 300 kvm
Belysning: Kanske monteras i augusti 2015.
Adress: Olof Palmes väg 1B, 611 37 Nyköping. Nyköping skatepark ligger mellan Hjortensbergskyrkans parkering och Runebergsgatan.
Invigd: 2015
Byggd av: Nord skateparks

Nyköpings skatepark är redo att användas! #enlitenpärlaisörmland #nordskateparks

Ett foto publicerat av Nord Skateparks (@nordskateparks)

Karta - Hitta till denna spot

Tyck till om Nyköpings skatepark

6 svar på ”Nyköpings skatepark

  • Hej Lukas

   Jag känner inte till några sådana planer. Vill du vara helt säker så är det nog bäst att du hör direkt med Nyköpings Kommun.

    • Hej Karolin

     Jag vet inte hur efterfrågan är.

     Det jag vet är att den här sidan har besökts strax över 350 gånger i år. Totalt 590 besök har gjorts på skatespot.nu med intresse för Nyköpings skatspots i år.

     • Efterfrågan är större än vad ni tror, bara att folk inte har tid eller lust att medverka i påskrifter med mera. Men har många kompisar som vill att de ska byggas en riktig skatepark i Nyköping! Och ha nån som vet hur man konstruerar en bra skatepark och inte som den lila vi fick vid hjortensbergsbadet. Som dock är den bästa i stan ändå..

     • Alexander jag förstår att många vill ha en större skatepark! Är du inte nöjd med hur den lilla är planerad och byggd? Nord skateparks är ju proffs, eller är det någon annan skateparksbyggare du föredrar? Vad borde gjorts bättre på den lilla vid Hjortensbergsbadet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.