Skateboard

Skateparksguiden

Upptäck Sveriges bästa skateparker och skatehallar!

Skatespot är den mest kompletta skateparksguiden med över 200 grymma skateparker och mer än 60 av landets bästa skatehallar från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Detta är en sida för dig som älskar att åka skateboard och längtar efter nya skatespots. Det perfekta stället att planera din skateboard semester i sommar!

Sök efter den stad eller park du vill besöka, bläddra på sidan och upptäck alla fantastiska skateparker i Sverige eller titta på vår skatekarta för att upptäcka nya ställen när du är på resande fot.


Tipsa oss om du saknar någon skatepark eller skatehall på sidan! Skicka gärna bilder på de parker du besöker. Mejla till hej@skatespot.se, skicka DM på Instagram till @skatespot.se eller på Facebook: Facebook.com/Skatespot.se


Sidan startades i augusti 2011.

 

 

Senaste inläggen

Sala skatehall

Sala skatehall byggdes i september-oktober 2020 och drivs av skateboardföreningen Sala Rippers. En liten skatehall i källaren på Idrottshallen.

Adress: Ringgatan 11 (ingång från vänstra gaveln på idrottshallen)

Se video från bygget av skatehalen och bild från skatehallen eller denna bild på Sala rippers instagram eller Sala rippers film på den skatehallen.

Kontakt: Salarippersforening@gmail.com

https://www.instagram.com/p/CH2tg84ndeU/

  1. Skateparken vid Strömstad Gymnasium Lämna ett svar
  2. Strömstad skatepark Lämna ett svar
  3. Bjärred skatepark Lämna ett svar
  4. Oslopiren skatepark Helsingborg Lämna ett svar
  5. Sollefteå skatepark Lämna ett svar
  6. Håsten skatepark Lämna ett svar
  7. Lindesberg skatehall – Dalkars Lämna ett svar