Stapelbäddsparken i Malmö

🗺️ Visa på karta 💬 Lämna en kommentar

Stapelbäddsparken är inte bara en av Sveriges största skateparker utan räknas även av många som en av Europas största och bästa skateparker. Parken ligger tre kvarter från Turning Torso i Västra hamnen i Malmö. Här sker det mycket aktiviteter under somrarna som grillkvällar, tävlingar och annat. Vid parken finns skatebutik och ett café. Det är hel gratis att åka skateboard där och det är öppet året runt. Här hittar du självklart både stora ytor för street, omfattande bowl-landskap och pool.

Adress: Stapelbäddsgatan 3, 211 19 Malmö. (Karta)
Yta: 3 500 kvadratmeter
Här får du åka: skateborard (Ej cykel eller kickbike).
Invigdes: 2005. Har renoverats 2011.
Design: Stefan Hauser

Stapelbäddsparken i Malmö. Foto: Maria Eklind
En del av Stapelbäddsparken i Malmö. Det finns även en till street del hitom denna. Foto: Maria Eklind

Läs mer om Stapelbäddsparken:

Karta - Hitta till Stapelbäddsparken i Malmö:

2 svar på ”Stapelbäddsparken i Malmö

  1. Hej, jag älskar parken MEN idag när jag körde i den största bowlen så var det ett litet barn på en kickbike som körde bakom mig när jag var högst uppe i bowlen. Då valde jag att istället för att skada barnet eftersom han inte va äldre en fem år gammal jag hoppade av min skateboard och skada mig själv. Efter det tänkte jag bräta för barnet att man får vänta på sin tur. Men medans jag brättade bara körde han EN GÅNG TILL. Väldigt respektlöst eftersom jag kunde råkat köra på han men skadade mig själv. Tbh var han ju bara fem men ändå. Det hade varit fantastiskt om ni kunde påmina om skateparkens ”regler” och etik ellet bara säga att om man ska åka kickbike måste man vara över 7. Eller simpelt påminna att det finns mindre farliga skateparker i malmö. Annars en fantastisk skatepark.

  2. Hej,
    on our way back to Germany yesterday we made a stopp at the skatepark. Suddently our children forgot their jacket (yellow Finkid) and sweater (brown/pink). If someboby pick it up, we would be thankful if you contact us. Thank you! Best regards Marieke Hambücher

Kommentera: Vad du tycker? Har du mer info?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.