Köpa skateboard

Om du ska köpa en skateboard till ditt barn eller till dig själv så finns det ju mycket att välja på. Första frågan är om du vill köpa en longboard eller om du vill köpa en vanlig skateboard för att köra på alla de fina skateparker som vi har i Sverige.

Köpa en skateboard för street och bowl

En skateboard
Ska du köpa en skateboard?

En vanlig skateboard passar bra för både street och mindre ramper. Vill du åka stora ramper, djupa bowls eller vertramp är det dock vanligt med en lite kraftigare bräda och aningen större hjul.

Skateboards kan du köpa i skateboardbutiker och de flesta större sportbutiker. De skateboards som säljs i leksaksaffärer är dock inte att rekommendera.

Köpa billig skateboard

Om du vill ha en billig skateboard så är bästa tipset att vara framme när det är rea på skateboards. Vill du ha fler tips kan du läsa dessa råd kring att handla en billig skateboard.


Köpguide för skateboard

Vår köpguide är tänkt att hjälpa dig förstå vilka delar det finns att välja bland när du ska köpa en skateboard. Vilja hjul ska du välja? Vilken bräda är rätt för dig? Du kanske vill bygga din egen skateboard och välja rätt delar.

Köpa en longboard

Longboard på vägen
Ska du köpa en longboard?

En långboard är en större skate som fungerar ypperligt som transportmedel. Du kan cruisa fram på stadens gator. Longboards är ju större till ytan och har även större hjul som gör att du rullar mjukare och skönare på lite ojämnt underlag. Nackdelen med en longboard är främst tyngden när du ska bära den och självklart att den inte går nyttja i våra härliga skateparker och skatehallar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.