Köpa skateboard

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hollywood.

Tips: Köp din skate hos skatebutiken Hollywood

Om du ska köpa en skateboard till ditt barn eller till dig själv så finns det ju mycket att välja på. Första frågan är om du vill köpa en longboard eller om du vill köpa en vanlig skateboard för att köra på alla de fina skateparker som vi har i Sverige.

En longboard

Ska du köpa en longboard?

En skateboard

Ska du köpa en skateboard?

Köpa en longboard
En långboard är en större skate som fungerar ypperligt som transportmedel. Du kan cruisa fram på stadens gator. Longboards är ju större till ytan och har även större hjul som gör att du rullar mjukare och skönare på lite ojämnt underlag. Nackdelen med en longboard är främst tyngden när du ska bära den och självklart att den inte går nyttja i våra härliga skateparker och skatehallar.

Köpa en skateboard
En vanlig skateboard passar bra för både street och mindre ramper. Vill du åka vertramp är det dock vanligt med en lite kraftigare bräda och andra hjul.

Skateboards kan du köpa i skateaffärer och de flesta sportbutiker. De skateboards som säljs i leksaksaffärer är dock inte att rekommendera.

Tips: Köp din skate hos skatebutiken Hollywood

Köpa billig skateboard
Om du vill ha en billig skateboard så är bästa tipset att vara framme när det är rea på skateboards. Vill du ha fler tips kan du läsa dessa råd kring att handla en billig skateboard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.