Köpa sparkcykel eller kickbike

Vi listar ju de bästa parkerna där du får åka kickbike/sparkcykel. Men om du ännu inte har köpt en sådan så är det ju det du bör börja med. Att köpa en sparkcykel behöver inte vara dyrt, det finns många billiga kickbikes i dag.

Sparkcyklar och kickbikes för barn och vuxna

Det finn små kickbikes för barn. Många barn börjar ju åka när de är mycket små och ägnar tid hemma på gatan utanför bostaden att åka med sina vänner. Det är ofta första kontakten med sporten.

När men bli lite äldre börjar man kanske ta det hela lite mer seriöst och upptäcker att det är en sport med lite bättre utrustning och fantastiska anläggningar där man kan åka. Då hittar man skateparker i betong där det går utmärkt att åka kickbike. Man vill ha en mer hållbar kickbike som tål att man gör mer avancerade trick. Då behöver man en lite mer avancerad kickbike.

Som vuxen kan det vara bra att tänka på att den ska klara av vikten, så den inte går sönder direkt. Många kickbikes för vuxna är mer som transportmedel, ett smidigt sätt att ta sig fram i staden. Därför är en kickbike till vuxna kanske främst anpassad för smidig transport till jobbet. Perfekt om man inte har för långt till arbetet.

Var kan man då köpa en kickbike?

De stora sportbutikskedjorna erbjuder dessa i olika varianter. Leksaksbutiker kan även ha sådana, men där blir man mer tveksam till kvaliteten. Även på breda butiker som Clas Ohlson finns dessa. Sedan finns det mer specialicerate butiker som till exempel The Scooter Store.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.