Bowlstock

Status

Bowlstock är en återkommande tävling och skateevent som hålls i Highwalley Skateworld i Högdalen.

Bowlstock är en bowl skateboardtävling och musikfestival som startade 2015 i Highvalley Skateworld, Högdalen, Stockholm. Evenemanget arrangeras av lokala skateboardåkare för att ta åkning i världsklass till Stockholm och främja skateboardåkning för allmänheten.

Idén kommer från en resa till Kalifornien där vi besökte en bowl-tävling samt ett ”poolparty” på legendariska Pink Motel, där liveband spelade vid poolen under en skatejamsession.

Instagram.com/bowlstock

Tidigare år:

  • Bowlstock 2019 hölls den 3 augusti.
  • Bowlstock 2018 hölls 11 augusti.
  • Bowlstock 2016 hölls den 5-7 augusti.
  • Bowlstock 2015 hölls Bowlstock vid Highwalley Skateworld i Högdalen lördagen den 22/8. 40 lakan i prispengar, Bowltävling, best trick och på scen står ebbot, mfl.

”THE SKATEBOARDING EVENT OF THE YEAR IN STOCKHOLM”

Nya skateparker

Status

Nu är sidan uppdaterad med fler skateparker och lite fler bilder på befintliga spots. Skatespot.nu listar nu över 100 skateparker och skatehallar!

Bland nyheterna just nu: Örebro skatepark invigdes i oktober. Nyköping fick en ny skatepark under juli. Bjuvs nya skatepark öppnade i maj. Hultsfred får ny skatehall som troligen öppnar redan nu i höst. Västerås får ny skatepark till våren 2016. Skövde Actionpark är en ny ambitiös vision om en stor betongpark som kan komma att öppna hösten 2016.

Saknar du någon skatepark på sidan? Tipsa oss!